JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

FETELE DE LA FERMĂ 2/5

Titlul original: LAND GIRLS #2005
Gen film: ISTORIC
  • producător:
    UK
  • an:
    2011
  • regizor:
    Steve Hughes
  • durata:
    44 min min.
  • distribuția:
    Becci Gemmell,  Susan Cookson,  Mark Benton

Popularul serial Fetele de la fermă se întoarce pentru o a doua serie.

Au trecut câteva luni de la sfârșitul ultimei serii. Bea, acum soția unui fermier și mamă, și Joyce se reunesc la Ferma Pășunilor cu fata nouă, Connie. În timp ce femeile muncesc din greu pe teren, servindu-și țara, drama le urmează pe măsură ce-și trăiesc viețile în umbra războiului. Bea, care este căsătorită cu Billy, are un fiu în vârstă de șase luni, rezultatul de a fi sedusă și a avea o aventură de o noapte cu un soldat american. În ciuda acestui incident, Bea și Billy au o căsnicie fericită, dar nou-veniții în Hemlstead determină fisuri în căsătoria lor.

Connie, o tânără londoneză din East End, spirituală, dogmatică, care este predispusă să spună povești incredibile, provoacă haos oriunde merge. Dar după ce îl întâlnește pe Rev Henry Jameson - își va reveni în cele din urmă ? Lady Ellen Hoxley, doamna conacului, văduvă de la sfârșitul ultimei serii, trece cu bine peste asta, din moment ce ea nu a avut o dragoste profundă pentru soțul ei, Laurence, și este eliberată de secretul lui. Ellen o are acum pe sora ei, Diana, locuind cu ea. Cele două femei sunt foarte diferite și se ceartă încontinuu - în limitele unui comportament ""adecvat"", desigur ! Sosirea omului de afaceri american, Jack Gillespie, atrage atenția amândurora - ceea ce duce la un triunghi amoros aristocratic.

Când Martin devine victima unui accident urât, Esterase confruntă cu dilema morală de a-și salva fiul, în timp ce Sergeantt Tucker, arestat la sfârșitul ultimei serii pentru uciderea Lordului Hoxley, este eliberat după ce cazul ​​se destramă, dar se confruntă cu efortul de a trebui să-și reconstruiască viața.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII