JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

 • Kate Winslet, născută să devină o stea

  FilmBox este locul în care își dau întâlnire cei mai talentați actori! Iar Kate Winslet este una dintre actrițele cu o carieră fulminantă, plină de carismă și cu un talent ce nu poate fi contestat de nimeni. Și povestea ei de viață pare a fi un scenariu de film.

  Mai mult...
 • Tom Cruise, actorul care a adus cele mai mari câștiguri producătorilor de filme

  Tom Cruise, pe numele lui complet Thomas Cruise Mapother IV, este actor și producător de film, deținător a trei Globuri de Aur și nominalizat de trei ori și la Premiile Oscar. Este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, iar filmele lui au adus câștiguri incredibile de peste 4 miliarde de dolari în America și peste 10,1 miliarde de dolari în lume.

  Mai mult...
 • Un octombrie cu filme de poveste

  Octombrie este luna care ne trimite mai devreme în case, așa că FilmBox v-a pregătit filme unul și unul cu care să vă faceți serile mai frumoase.

  Mai mult...
 • Christina Applegate, actrița care a debutat la 3 luni

  Christina Applegate este una dintre frumoasele și talentatele blonde de la Hollywood, care s-a remarcat încă de la o vârstă fragedă.

  Mai mult...
 • O toamnă bogată, cu FilmBox

  Ghost in The Shell

  Toamna începe cu producții atractive și palpitante, cu actori talentați și premiați în marile festivaluri.

  Mai mult...
 • Liam Neeson, una dintre cele mai dure figuri de la Hollywood, salvat de cariera de actor

  Taken 3

  Liam Neeson este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți actori, nominalizat la premiile Oscar, BAFTA și la Globurile de Aur. Revista ”Empire” l-a inclus pe Neeson în top 100 cei mai sexy actori din istoria filmului și în top 100 vedete ale tuturor timpurilor.

  Mai mult...
 • FilmBox sărbătorește venirea primăverii cu filme unul și unul

  Django dezlănțuit

  Cei mai buni actori își dau întâlnire pe canalele FilmBox, în această primăvară.

  Cristoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson și Jamie Foxx într-un film în regia și scenariul lui Quentin Tarantino - aceasta este prima propunere FilmBox Extra HD. ”Django Unchained” (”Django dezlănțuit”)  a avut 5 nominalizări la Oscar, iar Tarantino a câștigat pentru scenariu un Oscar, premiul BAFTA și Globul de Aur. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Filmul este sâmbătă, 2 martie, de la ora 22:00.

  Mai mult...
 • Zece lucruri pe care nu le știați despre Jessica Biel

  Kind of Murder

  Jessica Biel este una dintre actrițele cele mai carismatice de la Hollywood și una dintre cele mai mediatizate. Actrița de 36 de ani s-a născut în Minnesota, dar copilăria ei a fost plină de mutări: Texas, Connecticut, Illinois, pentru ca, într-un final, familia ei să se stabilească în Boulder, Colorado. Aici Jessica a urmat liceul și în scurt timp s-a lansat și în showbiz.

  Mai mult...
 • ”Wolf Creek”, serialul lunii februarie la FilmBox

  Wolf Creek

  În februarie, un nou serial vă va ține ocupate serile de marți. ”Wolf Creek” prezintă povestea mai multor personaje urmărite de un criminal în serie, prin sălbăticia australiană. Adolescenta americană, Eve, de abia scapă de criminalul în serie Mick Taylor când acesta îi ucide familia în tabăra de corturi din Australia de Nord. Împuşcată şi lăsată să moară, ea este găsită de doi ornitologi şi dusă la spitalul din Darwin. Detectivul Sullivan Hill îi cercetează cazul, iar dispariţia familiei ei seamănă cu alte cazuri de dispariţii de persoane înregistrate de-a lungul anilor. Totuşi, în loc să se întoarcă în SUA, Eve fură dosarul lui Hill, cumpără o dubă şi porneşte spre sălbăticie pentru a se răzbuna. În fiecare marți, de la ora 21:00, aveți două episoade din ”Wolf Creek”, la FilmBox Premium.

  Tot la FilmBox Premium, pe 14 februarie, de la ora 21:00, îi puteți urmări pe Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams în ”American Hustle” (”Țeapă în stil american”). Despre acest film, Bale spune că s-a bazat foarte mult pe improvizație, așa că nu trebuie ratat.

  American Hustle

  Vânătorul Tom Dobb din New York devine fără voia sa participant la Revoluţia Americană după ce fiul său, Ned, este recrutat în armată de către ticălosul sergent major Peasy. Războiul capată însă o amploare de neimaginat. ”Revolution” (”Revoluția”) este o dramă istorică impresionantă în care Al Pacino a fost nevoit să joace fiind diagnosticat cu pneumonie. Filmul este duminică, 17.02, de la ora 21:00.

  Revolution

  FilmBox Extra HD vă propune pe 2 februarie un film biografic cu Will Smith în rolul principal. Nominalizat la Golden Globe pentru rolul din ”Concussion” (”Trauma”), Will Smith face un rol excepțional în acestă dramă, sâmbătă seară de la ora 22:00.

  Concussion

  Adam Sandler este sinonim cu filmele de comedie. Iar pe 9 februarie, de la ora 22:00, îl vedem la FilmBox Extra HD, în ”That's My Boy” (”Băiatu' tatii”). Când încă era adolescent, Donny a avut un fiu, Todd, pe care l-a crescut singur până a împlinit 18 ani. După ce nu s-au văzut ani de zile, Todd simte cum lumea lui se prăbușește când Donny reapare chiar înainte de nunta sa.

  That's my boy

  Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Milla Jovovich vine pe 16 februarie la FilmBox Extra HD. T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populația globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mișcă. Ultima și singura speranță a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezește la viață in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation își desfășoară sinistrele experimente. În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care își croiește cu greu drumul printre ruinele orașelor Tokyo, New York, Moscova și Washington, D.C. ”Resident Evil: Retribution” („Resident Evil: Răsplata”) începe la ora 22:00.

  Resident Evil Retribution

  Emily Blunt este personajul principal în filmul serii din 3 februarie de la FilmBox. ”Wind Chill” (”Vântul groazei”) este un film inedit în care personajele nu au nume! Doi studenţi împart o maşină pentru a ajunge acasă de sărbători, dar când aceasta se strică pe un drum părăsit, ei sunt atacaţi de fantomele oamenilor care au murit acolo. Povestea de groază începe la ora 22:00.

  Wind chill

  Un bărbat nemulţumit întocmeşte o listă cu oameni de ucis împreună cu un străin, într-o noapte de beţie şi apoi porneşte într-o cursă contracronometru pentru a-i salva pe cei de pe listă, deoarece mumărul victimelor creşte, iar el este suspectul numărul 1. ”The Hit List” (”Lista cu victime”) este pe 17 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox.

  Hit list

  Și tot la FilmBox, vă invităm să-l urmăriți pe Jude Law. În fiecare duminică, de la ora 22:00, la FilmBox aveți câte două episoade din ”The Young Pope” (”Tânărul Papă”), serialul fenomen care a enervat Vaticanul.

  Young Pope

  Mai mult...
 • ”Good Behavior” (”Comportament adecvat”) revine în ianuarie, la FilmBox Premium, cu un sezon nou

  Good-behavior-s2-e3

  În 2018 ne-am bucurat de primul sezon din ”Good Behavior” (”Comportament adecvat”), serial care o are în prim plan pe Michelle Dockery, cunoscută mai ales din ”Downton Abbey”, așa că 2019 începe cu premiera sezonului 2 din acest serial american, un sezon cu 10 episoade palpitante și incitante.

  Sezonul 2 este complet diferit de primul, după cum mărturisește chiar protagonista. La sfârșitul sezonului 1, Letty are tot ce credea că își dorește. Ea, Javier și fiul ei, Jacob trăiesc împreună în Georgia și încearcă să se adapteze unei vieți normale. Dar pentru Letty, încercarea de a fi o mamă modernă o face să-și dorească tot mai mult să revină la partea ei întunecată. Așa ajunge în suburbii.

  ”Letty este una dintre acele persoane care are nevoie de adrenalină, emoție, pericol, pentru asta este făcută”, explică Dockery. ”Și tocmai acest lucru o face extraordinară, pentru că ceea ce vedeți este un personaj care încearcă să se conformeze normelor sociale. Dar ea nu poate face asta”, adaugă Michelle Dockery.

  Definită de rolul din ”Downton Abbey”, Michelle Dockery a împrumutat multe dintre caracteristicile lui Lady Mary, deși pare imposibil să găsești asemănări între aceasta și Letty: ”Lady Mary este o femeie foarte puternică, vulnerabilă, cu un umor negru, este un personaj plin de viață. Dar puterea, vulnerabilitatea și umorul se regăsesc și la Letty, chiar dacă vorbim de epoci diferite și de personaje aparent complet diferite”, explică scenaristul Chad Hodge.

  În sezonul 2, Letty o va întâlni pe Carin, interpretată de Laura Bell Bundy. Carin se prezintă ca fiind o mamă tipică, de clasă mijlocie, care încearcă să fie perfectă. Letty se împrietenește cu Carin doar pentru a putea să-l înscrie pe Jacob la o școală mai bună, dar până la urmă între cele două femei se creează o legătură neașteptată, în ciuda diferențelor foarte mari dintre ele. ”Cele două personaje feminine sunt destul de singuratice și nu au prieteni. Letty a ajuns în acest mediu nou, are o casă nouă, îi are pe Javier și Jacob, dar nu are prieteni și nicio femeie cu care să vorbească. De aceea Carin îi devine confidentă”, povestește Michelle Dockery.

  ”Acest sezon este o oglindă a felului în care societatea judecă femeile, în special mamele. Dar Letty nu este o femeie ca oricare alta. Nu doar că trăiește o viață ieșită din tipare, ci luptă cu alcoolismul și dependența de droguri”, mai spune actrița britanică.

  Juan Diego Botto îi dă viață și în sezonul 2 lui Javier, un personaj plin de controverse după cum îl descrie însuși actorul: ”Cea mai mare provocare cu acest personaj este aceea că este un tâlhar, omoară oamenii pentru bani, asta face, dar în rest el este un tip foarte drăguț. Ceea ce este imposibil de înțeles, a fost greu și pentru mine. Dar ăsta este adevărul. Are un cod moral, ține cont de reguli, este grijuliu, este empatic, dar are defectul ăsta că omoară oamenii. Asta îl face pe Javier atât de diferit.”

  Primele două episoade din ”Good Behavior” (”Comportament adecvat”), sezonul 2, sunt sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 21.00, la FilmBox Premium.

  Good-behavior-s2-e10

   

  Mai mult...

TOP CATEGORII