JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Noutățile lunii octombrie, la canalele FilmBox

peace-love-misunderstanding

A doua lună de toamnă vine la FilmBox cu multe surprize. Seriale în premieră, filme pentru toate gusturile și actori celebri, ele există toate în grila lunii octombrie, la canalele FilmBox.

„Pace, iubire și neînțelegeri” este recomandarea FilmBox Premium pentru iubitorii de comedii. Filmul, o producție 2011, oferă ocazia perfectă pentru reîntânirea cu Jane Fonda, care intră în rolul unei femei nonconformiste care va schimba radical viața fiicei sale. Acesta este o avocată din New York care pregătește o vacanță de vis pentru cei doi copii ai ei. Aici, planurile se schimbă și Diane va avea parte de o vară plină de iubire, muzică și surprize. Din distribuție mai fac parte Catherine Keener și Jeffrey Dean Morgan. Filmul se vede pe FilmBox Premium, duminică, 9 octombrie, de la ora 21:00.

„O zi în pantofii altcuiva” este comedia de la FilmBox Extra HD care îl aduce în prim-plan pe îndrăgitul Adam Sandler. Actorul, care s-a remarcat de-a lungul carierei sale în filme precum „Spanglish” sau „Un tătic grozav”, joacă rolul unui cizmar din New York, plictisit de viața lui banală. Într-o bună zi, el găsește o mașină de cusut magică în pivnița tatălui său (Dustin Hoffman). Apoi, află că noua sa mașină nu este o mașinărie obișnuită, ci îi permite să intre în viața clienților lui atunci când le încalță pantofii. Filmul este, de fapt, o fabulă despre societatea americană de azi, iar mesajul este că nu e niciodată prea târziu că să îți împlinești destinul și să îți găsești drumul în viață. Producția se vede pe FilmBox Extra HD, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 14:30.

Pe Nicholas Cage îl întâlnim luna aceasta în „Left behind”, un film de acțiune despre ceea ce pare a fi începutul Apocalipsei. Pelicula, o producție 2014, vorbește despre ce se întâmplă atunci când oamenii încep să dispară pretutindeni în lume și evenimentele neobișnuite par a nu se mai opri. Primii care înțeleg că ceva nu este în regulă sunt pasagerii zborului 747 atunci când observă că, brusc, avionul se golește inexplicabil, iar teroarea și haosul se instalează peste toți și toate. „Left behind” începe pe FilmBox Extra HD, duminică, 23 octombrie, de la ora 21:00.

În octombrie, iubitorii de seriale vor avea și ei multe motive de bucurie. Serialul „American Crime” revine cu noi episoade, în sezonul 2. Îndrăgiții actori Felicity Huffman, Timothy Hutton și Regina King intră în viața  unor noi persoanje și spun o poveste despre discriminare, familie și încercări de viață. Serialul, pe care criticii îl numesc „cea mai bună, cea mai inteligentă dramă transmisă la TV anul acesta” începe pe FilmBox Premium, pe 15 octombrie, de la ora 21:05.

Și tot pe 15 octombrie, tot pe FilmBox Premium, de la ora 20:00 se vede un nou serial în premieră. „Jericho” este o producție 2016 care vorbește despre greutățile vieții celor care au construit viaducul Ribblehead din North Yorkishire. Serialul, considerat „primul Western britanic”, este semnat de Steve Thompson, creatorul celebrelor serii „Dr. Who” și „Sherlock”.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII