JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Actrițe de top, în filmele lunii august, la FilmBox România

850x850 RO SERIOUS MOONLIGHT  850x850 RO ARBITRAGE

Meg Ryan, Susan Sarandon și Scarlett Johansson sunt vedetele care încheie vara, la FilmBox România.

Meg Ryan, actrița care și-a câștigat faima cu filme de legendă la Hollywood, precum „Când Harry a cunoscut-o pe Sally”, „Nopți albe în Seattle” sau „Mesaj pentru tine”, vine la FilmBox Family în comedia romantică „Sechestrat din dragoste”. Vedeta, despre care se știe că a refuzat roluri celebre ca Vivian din „Frumușica” sau Clarice din „Tăcerea mieilor”, interpretează rolul lui Louise, o „superwoman” care e hotărâtă să își salveze căsnicia pe care soțul ei infidel, Ian (Timothy Hutton) își dorește să o încheie. Filmul este dedicat scenaristei Adianne Shelly, care a fost ucisă în timpul unui jaf în casa ei, similar cu cel care are loc și în producția de la FilmBox Family. Comedia se vede pe 10 august, de la 22:30.

  850x850 RO SNITCH  850x850 RO UNDER THE SKIN

Susan Sarandon este a doua vedetă cu care ne întâlnim în august, de data aceasta nu într-un singur film, ci în 2 producții care rulează la FilmBox România în ultima lună de vară. Starul american naște multe discuții în SUA după ce, la 69 de ani, a devenit una dintre muzele campaniei toamnă-iarnă ale lui Marc Jacobs.„Susan, seducție!” sunt cuvintele cu care celebrul designer a descris prezența lui Susan Saradon în colecția sa. Actrița, care în tinerețe a fost model pentru marca „Ford”, este una dintre emblemele cinematografiei americane, care a răsplătit-o chiar cu un Oscar, pe care vedeta îl ține acasă … în baie. Cu Susan ne întâlnim în august în 2 filme lăudate de critici: „Puterea, cel mai bun alibi” (10.08, 22:00, FilmBox Extra HD) și „Capcana” (20.08, 19:10, FilmBox Premium).

Frumoasa Scarlett Johansson vine la FilmBox Premium, în horrorul SF, nominalizat la premiile Bafta, „Under the skin”. Pelicula, o producție 2013, a fost numită de critici „o capodoperă vizionară și provocatoare” și este posibil ca un rol important în această descriere să îl aibă scenele de nuditate în care Scarlett a preferat să joace chiar ea, în loc să folosească o dublură. Pentru aceste cadre, „Under the skin” a fost inclus pe lista celor mai bune 150 de filme cu secvențe de nuditate din toate timpurile. Pelicula, cu un rating de 85% pe celebrul site Rotten Tomatoes, se vede la FilmBox Premium, pe 24 august, de la ora 21:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII