JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Vara aduce seriale în premieră la FilmBox România

Haunting-Hour-s1-e1

Fie că este vorba despre filme tari, fie că ne referim la seriale de excepție, la FilmBox România avem întotdeauna grijă să vă oferim cea mai bună doză de distracție, în fiecare zi. Și, pentru că vrem să ne asigurăm că nu ratați nimic din oferta canalelor noastre, vă prezentăm astăzi câteva dintre producțiile pe care le-am ales pentru dumneavoastră.

„Ora de groază” este o mini-serie plină de suspans, inspirată din poveștile pline de aventură și supranatural ale lui R.L. Stine, considerat „Stephen King-ul” filmelor thriller pentru copii. Laureat al premiilor Emmy,cu 7 trofee în palmares, serialul pe care îl puteți vedea în fiecare duminică, de la ora 21:40, pe FilmBox Plus, este o colecție de istorisiri care se concentrează pe povești cu monștri, păpuși vorbitoare sau vârcolaci, toate redate astfel încât să stârnească imaginația tânărului spectator, fără a îi inspira teamă.

Trio-Cyber-Gold

Rămânem tot la serialele pentru copii și ne mutăm în Norvegia de unde vine următoarea propunere, de data aceasta de la FilmBox Family. „Trio:Cyber-aur” este o producție a anului 2015 care își poartă tânăra audiență într-o poveste incitantă, plină de surprize. Hackerul Ramrun vrea să fure întreaga rezervă de aur digital a Norvegiei și singurul care îl poate opri este Lars, dar el nu este singur, ci are ajutoare de nădejde: Nora, Simen și un hacker german pe nume Mitnick. Nu ratați aventurile lor uimitoare, în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00.

In-Flanders-Fields-2

Și, pentru că FilmBox promovează cu mândrie producțiile europene strălucite, din Norvegia ajungem direct „Pe câmpurile Flandrei”, o producție care abordează ca nicio alta realitățile dure din timpul Primului Război Mondial. Lansat la 100 de ani de la începerea luptelor, serialul spune povestea familiei Boesman, care ducea o viață liniștită, până când cei 5 membri ai familiei încep să simtă consecințele conflictului, iar Marie și frații ei se văd fortați să se maturizeze rapid, aflând ce sunt sacrificiul, trădarea și puterea iubirii. Toate, în serialul „Pe câmpurile Flandrei”, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, pe FilmBox.

De la seriale pentru copii ca „Ora de groază” sau „Trio:Cyber-aur”, la producții care dezvoltă subiecte mai complexe cum ar fi povestea inițiatică din „Pe câmpurile Flandrei”, pe canalele FilmBox veți afla întotdeauna cele mai bune opțiuni pentru a vă petrece timpul liber în fața micilor ecrane, singuri sau împreună cu familia.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII