JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Emil Hoștină și Cabral Ibacka joacă împreună cu Pink, în horrorul „Catacombe”, difuzat în mai, la FilmBox Premium

catacombs2

De la producătorii celebrei serii „Saw”, vine acum la FilmBox Premium producția „Catacombe”, un film care îi are în distribuție pe Emil Hoștină, Cabral Ibacka și pe celebra cântăreață americană, Pink. Alături de ei, îi mai găsim pe Mihai Stănescu, Marinela Chelaru și Mihai Ogășanu, fiul lui Virgil Ogășanu.

Deși filmat în România, „Catacombe” spune povestea unei studente care, la prima sa călătorie la Paris, invitată de sora ei, ajunge la o petrecere care are loc în catacombele orașului - un labirint de kilometri întregi de tuneluri, pline cu rămășițele a 7 milioane de oameni. Aici, lucrurile vor lua o întorsătură înfiorătoare, atunci când sora ei și toți prietenii lor încep să moară pe rând.

Pelicula de la FilmBox Premium este printre primele filme de producție străină realizate în România, în care rolurile principale sunt interpretate aproape integral de actori români, cu cele două excepții fiind reprezentate de Pink și Shannyn Sossamon. Producătorul Gregg Hoffman a explicat alegerea actorilor noștri în detrimentul celor americani, declarând că „Puteam aduce actori din State, însă, după ce am văzut probele pe care le-au dat, am decis că pot avea încredere în ei, că acești tineri actori români pot juca foarte bine roluri principale într-un film american.”

„Catacombe” începe joi, 12 mai, de la ora 22:40, pe FilmBox Premium!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII