JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

La aproape 70 de ani, Susan Sarandon pozează fără machiaj și arată de milioane

101126 239 emotional arithmetic 3

Anul acesta, iubita actriță împlinește 70 de ani, dar continuă să arate impecabil. Ultimele ei apariții, precum cea de la premiera celui mai recent film al său, ”The Madler”, vorbesc de la sine. Cu o impresionantă carieră în spate, care i-a adus nu mai puțin de 50 de premii, printre care și mult râvnitul Oscar (pentru „Dead Man Walking”), Susan Sarandon este în continuare la fel de veselă, sinceră și .... curajoasă.

Vedeta a pozat recent pentru renumita revistă americană People, complet fără machiaj, din dorința de a transmite fanilor ei că, până la urmă, vârsta nu este decât un număr. Susan se alătură celorlalte nume mari de la Hollywood care nu s-au sfiit să se afișeze astfel, printre care Sharon Stone (58 de ani) sau Nicole Kidman (49). Vorbind despre pictorialul său pentru publicația de peste ocean, ea a declarat „Am vrut să văd cum m-aș simți ... și a fost o interesantă examinare propriului eu”.

Întrebată care este secretul ei pentru forma de invidiat pe care o are, Susan a răspuns că „Nu este vorba atât despre ceea ce fac, ci, mai degrabă, despre ceea ce nu fac. Adică: nu fumez și nu beau”. Și nici nu se neglijează, având grijă să își îngrijească mereu tenul și să îl protejeze de soare. Actrița a mărturisit că singura intervenție pe care a ales să o facă a fost în zona ochilor, în urmă cu mai bine de 10 ani, dar că nu a condamnat vreodată femeile care aleg să apleze la diferite operații estetice.

Cum se află în permanență în atenția presei și aparițiile ei au impresionat întotdeauna prin feminitate și un desăvârșit simț estetic, Susan Sarandon este, cu siguranță, una dintre cele mai potrivite persoane care să vorbească generației ce vine din urmă despre frumusețe și naturalețe. A fost întrebată recent de către editorii unei celebre publicații americane ce ar fi vrut să știe când avea 20 de ani, iar răspunsul ei a fost: „Îmi doresc numai să fi știut cât de frumoasă eram! Asta trebuie să învețe să aprecieze tinerii de astăzi.”

Actrița americană, mamă a trei copii și inclusă pe lista celor mai frumoși oameni din lume de către revista People, are propria sa stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame și a primit luna aceasta prestigiosul premiu CinemaCon pentru realizările sale în industria filmului. Cu Susan Sarandon ne întâlnim pe 27 aprilie, la ora 21:00, la FilmBox Premium, în drama „Emotional Arithmetic”.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII