JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

FilmBox achiziționează cele mai tari filme pentru Ungaria și România printr-o colaborare cu Freeman Entertainment

AlPacino


SPI International a anunțat o colaborare cu Freeman, asigurând astfel un line-up puternic constând în conținut la prima preluare, ce va rula pe posturile TV FilmBox din Ungaria și România.

Titlurile achiziționate de la Freeman au distribuții strălucite ce îi includ pe unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood în producții printre care se numără și The Humbling, o dramă cu Al Pacino sau The Homesman cu Tommy Lee Jones și Hilary Swank în rolurile principale. De asemenea, FilmBox va prezenta filmul de acțiune Code of Honor, cel mai nou film al legendarului actor Steven Seagal.

Această colaborare dă companiei SPI drepturi de difuzare pentru mai mult de 40 de titluri. FilmBox va începe difuzarea conținutului nou nu mai târziu de luna octombrie 2015. „Line-up-ul asigurat recent va întări în mod considerabil avantajul competitiv al posturilor de televiziune premium FilmBox din Ungaria și România”, a declarat Berk Uziyel, Directorul Executiv al FilmBox International Ltd. „Unele dintre aceste titluri încă nu au fost lansate în cinematografe și vom fi mândri să prezentăm aceste premiere pe posturile platformei noastre de televiziune”, a adăugat Dl. Uziyel.

Filmele în primă preluare vor fi difuzate de către televiziunea FilmBox Premium în Ungaria și de către FilmBox Extra în România.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII