JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Un octombrie cu filme de poveste

Octombrie este luna care ne trimite mai devreme în case, așa că FilmBox v-a pregătit filme unul și unul cu care să vă faceți serile mai frumoase.

Începem cu propunerile FilmBox și ne oprim mai întâi la ”Two If By Sea” (”Inimi furate”), cu Sandra Bullock, Denis Leary, Stephen Dillane. Dennis Leary, unul dintre cei mai cunoscuți comici americani, îl interpretează pe Frank O’Brien, un escroc care ajunge să petreacă un weekend printre bogătașii din New England. Complice îi este iubita sa, Roz (Sandra Bullock). Tabloul pe care cei doi îl fură se dovedește a fi o importantă operă de artă. Astfel că perechea devine ținta agenților FBI și a unui fanatic colecționar de artă. Filmul este duminică, 6 octombrie, de la ora 22:00.

Continuăm cu povestea lui Billy The Kid și banda lui, urmăriți de oamenii legii. La un moment dat, doi dintre tovarășii lui sunt prinși, iar el trebuie să-i salveze. Scapă toți, dar urmează alte provocări. ”Young Guns II” (”Tineri pistolari”) este duminică, 13 octombrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Continuăm cu povestea lui Billy The Kid și banda lui, urmăriți de oamenii legii. La un moment dat, doi dintre tovarășii lui sunt prinși, iar el trebuie să-i salveze. Scapă toți, dar urmează alte provocări. ”Young Guns II” (”Tineri pistolari”) este duminică, 13 octombrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Luna se încheie cu o adaptare pentru ecran a celebrei piesei privitoare la abuzurile unui grup de fani ai Liverpool Football Club la finala UEFA Champions League din 2005 de la Istanbul. ”One Night in Istanbul” este pe 28 octombrie, de la ora 22:00.

Ne mutăm pe FilmBox Extra unde ne întâlnim cu Jude Law, Willem Dafoe, Jennifer Jason Leigh, Ian Holm, Don McKellar. Allegra Geller, cea mai bună creatoare de jocuri din lume, testează noul joc virtual, eXistenZ (cel care dă și titlul filmului), în cadrul unui focus grup. Imediat ce începe jocul, ea este atacată de un asasin fanatic ce folosește o armă organică ciudată. Allegra reușește să fugă cu un tânăr trainer de la marketing, Ted Pikul, care devine bodyguard-ul ei. ”eXistenZ” este sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 22:00.

Mergem apoi în lumea vampirilor. Un vampir războinic, Selene (Kate Beckinsale) se luptă pentru a pune capăt războiului etern dintre clanul Lycan și facțiunea vampirilor, care au trădat-o. ”Underworld: Blood Wars” (”Lumea de dincolo: războaie sângeroase”) este sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

Iar John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr. joacă în ”10 Cloverfield Lane” (”Strada Cloverfield 10”), vineri, 25 septembrie, de la ora 22:00. După ce a fost implicată într-un accident de maşină, Michelle se trezeşte într-un buncăr misterios cu doi bărbaţi pe nume Howard şi Emmett. Howard îi oferă o pereche de cârje pentru a o ajuta să se deplaseze cu rana de la picior suferită în urma accidentului şi îi spune să se obişnuiască cu ele înainte să părăsească buncărul. Michelle a fost informată că a avut loc un atac extraterestru şi lumea de afară este otrăvită. Totuşi, intenţiile lui Howard şi Emmett devin curând discutabile şi Michelle se confruntă cu întrebarea: Este mai bine aici sau în lumea de afară?

La FilmBox Plus continuă serialul ”Hard Sun” (”Soare crud”). Un nou episod este joi, 3 octombrie, de la ora 22:00.

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus, îl revedem cu drag pe regretatul Robin Williams, în ”Man of the Year” (”Din greșeală președinte”). Tom Dobbs, gazda politică a unui talk show, candidează independent pentru funcția de președinte al Statelor Unite, iar după o campanie orientată pe nerealizări și o performanță explozivă la confruntarea finală, reușește să strângă destul de multe voturi încât să câștige. Problema este însă că succesul lui este datorat unei erori a sistemului național de votare touch-screen, fondat de Delacrony, o companie privată cu acțiuni în scădere. Pentru a-și proteja numele, Delacrony vrea să păstreze eroarea departe de ochii lumii, dar o programatoare, Eleanor Green, vrea ca Dobbs să știe adevărul. Va reuși să ajungă la el?

Și tot la FilmBox Plus, pe 26 octombrie, de la ora 22:00, este programat ”Tracker”. Un veteran african al Războiului Burilor emigrează  în Nouă Zeelandă. Acolo este angajat să-l urmărească pe un bărbat care este acuzat de  uciderea unui soldat. Veteranul îl prinde pe fugar și află că acesta este nevinovat. Acum, fostul soldat trebuie să hotărască dacă să-l rețină sau să-l elibereze. Un singur lucru este sigur – doar unul dintre ei va supraviețui acestei situații.

Și FilmBox Premium a pregătit surprize pentru octombrie. Prima este ”Jack Reacher: Never Go Back” (”Jack Reacher: să nu te întorci niciodată”), sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 21:00. După ce şi-a îndeplinit misiunea de a desfiinţa o organizaţie de trafic de persoane, fostul militar şi călător Jack Reacher, merge la Washington pentru a-şi invita prietena, maiorul Susan Turner, să ia cina cu el. Însă se întâlneşte cu înlocuitorul ei, colonelul Sam Morgan, care-i explică că maiorul Turner a fost arestată şi acuzată de spionaj. Jack îl caută pe avocatul ei, colonelul Bob Moorcroft, care-i explică că maiorul Turner a fost acuzată şi de uciderea a doi soldaţi din Afganistan. Apoi, el îi spune şi lui Jack că este dat în judecată de o femeie care susţine că este tatăl fiicei sale de cincisprezece ani, Samantha. Și totul se complică din ce în ce mai mult. Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge fac parte din distribuția acestui film palpitant.

Iar duminică, 20 octombrie, tot de la ora 21:00, nu ratați ”13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” (”13 ore: trupele secrete din Benghazi”). Libia, 2012. La o bază neoficială a CIA-ului din Benghazi, un grup de foşti antreprenori militari se ocupă de securitate. După căderea lui Gaddafi se instalează haosul. Armele se găsesc uşor. Chris Stevens, ambasadorul american din Libia, vizitează zona, şi stă într-un campus de lângă baza CIA-ului. În noaptea de 11 septembrie 2012, campusul ambasadorului este atacat de grupuri de localnici înarmaţi până-n dinţi. Singurele forţe gata şi în stare să apare campusul sunt şase angajaţi CIA. Un film istoric, cu o acțiune care te ține cu sufletul la gură.

Și tot la FilmBox Premium este programat ”Star Trek Beyond” (”Star Trek: dincolo de infinit”), sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 21:00. După o oprire la Starbase Yorktown, un avanpost izolat aflat la marginea spaţiului Federaţiei, întreprinderea USS, aflată la jumătatea drumului în misiunea lor de cinci ani, este distrusă de un val de neoprit de extratereştri necunoscuţi. Cu echipajul naufragiat pe o planetă necunoscută şi fără mijloace aparente de salvare, se trezesc luptându-se împotriva unui inamic nemilos, cu o ură bine întemeiată faţă de Federație şi de tot ce presupune aceasta. Doar un războinic extraterestru rebel îi poate ajuta să se reunească şi să părăsească planeta pentru a opri această ameninţare mortală.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII