JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

2019, anul filmelor bune la FilmBox

Un an bun se cunoaște din ianuarie, așa că prima lună din 2019 are programate filme unul și unul.

Lobster

La FilmBox Premium, cap de afiș este o poveste de dragoste neobișnuită, plasată într-o lume în care persoanele fără partener sunt arestate și cazate într-un hotel neospitalier. Acolo, deținuții sunt obligați să-și găsească perechea în 45 de zile. Dacă eșuează, sunt transformați în animale și eliberați în pădure. Rolul principal i-a revenit lui Colin Farrell care a fost nevoit să se îngrașe aproape 20 de kg. Filmul este pe 6 ianuarie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Painted-veil

Vineri, 11 ianuarie, facem cunoștință cu un medic britanic ce luptă împotriva unei epidemii de holeră într-un mic sat chinez, în timp ce acasă este prins în capcana unei căsătorii lipsite de dragoste cu o soție necredincioasă. Naomi Watts și Edward Norton sunt personajele centrale în ”The Painted Veil” (”Vălul pictat”), de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Foreigner

Jackie Chan intră în pielea unui umil proprietar de restaurant din Cartierul Chinezesc al Londrei. Viața sa liniștită este tulburată de uciderea fiicei sale. El vrea să îi găsească pe cei responsabili, însă autoritățile nu îi oferă niciun ajutor, astfel încât, la ani buni după ce a renunțat la trecutul său de temut luptător, ia legea în propriile mâini și pornește pe urmele grupului de teroriști responsabili de moartea fiicei sale.”The Foreigner” (”Străinul”) este pe 28 ianuarie de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

O călătorie nevinovată cu cortul ia o întorsătură întunecată pentru un frate și o soră, care sunt martorii unei crime. Tinerii frați devin următoarea țintă a ucigașilor, fiind urmăriți și vânați prin pustietate. Tatăl lor, Jack Damson (Fraser), aflat în închisoare, elaborează un plan de evadare pentru a-și salva copiii de criminali, Tommy (Purcell) și Kenny (Suplee). O luptă pentru supraviețuire are loc în thrillerul plin de acțiune în care vânătorii devin vânați. Pe 17 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD, începe ”Breakout” (”Evadarea”).

Lunetiștii de la Elite, Brandon Beckett (Chad Michael Collins) și Richard Miller (Billy Zane) au sarcina de a proteja o conductă de gaze de niște teroriști. Când bătălia cu dușmanul duce la uciderea lunetiștilor de către un lunetist-fantomă care cunoaște locația exactă a acestora, tensiunile ating cote maxime. Există cineva care lucrează cu inamicul din interior? Aflați pe 31 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD, în ”Sniper: Ghost Shooter” (”Sniper: asasin fantomă”).

Luc Deveraux se alătură unei echipe Uni-Soldiers din SUA, aflată sub acoperire. Misiunea lor este de a prelua Cernobîlul și de a dezactiva explozibil care va dezlănțui norii radioactivi. Luc descoperă că unul dintre membrii Uni-Soldiers este o clonă a vechiului său sergent, Andrew Scott. ”Universal Soldier: Regeneration” (”Soldatul universal 3: regenerarea”) este pe 4 ianuarie, de la ora 23:30, la FilmBox Extra HD.

Propunerile din ianuarie de la FilmBox Family încep cu ”The Adventures of Merlin” (”Aventurile lui Merlin”). Conducătorii celor Cinci Regate se strâng în Camelot pentru o conferință de pace, la care participă și regele Olaf împreună cu mult prea răsfățata sa fiică, Vivian. Regele Alined este prezent și el împreună cu bufonul său, vrăjitorul Trickler, însă el reprezintă forța perturbatoare care vrea să aducă discordie între Olaf și Pendragon ca să pună mâna pe toată puterea. Pentru asta, îi cere lui Trickler să-i vrăjească pe Vivian și pe Arthur să se îndrăgostească unul de celălalt și să-l supere pe Olaf, care îl provoacă pe Arthur la duel. De data asta, mai degrabă Guinevere poate rupe vrajă, decât Merlin. Aventurile fascinante sunt sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 22:00.

După ce s-a amestecat într-o misiune strict secretă, PUNISHER este luat în custodie de BLACK WIDOW, AVENGER-ul care e și agent S.H.I.E.L.D. La ordinele directorului Nick Fury, Punisher și Black Widow sunt trimiși în misiune pentru a opri LEVIATHAN, o organizație teroristă mondială, care intenționează să vândă tehnologia furată S.H.I.E.L.D. celui care plătește mai mult. Acum, justițiarul și spionul trebuie să lucreze împreună ca această tehnologie să nu cadă în mâinile cui nu trebuie. Soarta lumii și a AVENGER-ilor depinde de asta. ”Avengers Confidential: Black Widow & Punisher” este sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 20:40, la FilmBox Family.

Și ”Iron Man, atacul tehnovorilor” vine la FilmBox Family, pe 12 ianuarie, de la ora 20:35 când Iron Man este victima unei înscenări puse la cale de un terorist tehnologic și evadează pentru a-și reabilita reputația.

La FilmBox, ai acțiune, dramă, comedie și romantism. Pe 13 ianuarie, de la ora 22:00, un grup de escroci, un fost puşcăriaş, iubita lui şi un gangster nebun plănuiesc să fure droguri, dar nimic nu merge aşa cum și-au propus. ”Truth or Consequences” (”Ultima șansă”) este de neratat.

Faith (Marisa Tomei) crede în suflete pereche, așa că face tot posibilul să afle numele sufletului ei pereche. La un carnaval, o ghicitoare vede numele Damon Bradley într-un glob de cristal, iar Faith este convinsă că el este ursitul și începe să-l caute pe Damon. 14 ani mai târziu, ea este logodită cu un medic banal, specializat în pediatrie şi are de gând să se căsătorească, dar primeşte un telefon de la un coleg ce se află la Veneţia, în Italia. Colegul este Damon Bradley. ”Only You” (”Cum ți-e scris”) este la FilmBox, duminică, 6 ianuarie, de la ora 22:00.

Iar pe 27 ianuarie, de la ora 22:00, vă invităm să urmăriți ”Operation: Endgame” (”Fabrica de spionaj”). O bătălie se pornește între grupurile de echipe de spionaj guvernamentale, într-o unitate subterană după ce șeful lor este asasinat.

Armand Assante și șarmul său plus un ”Răsărit de soare în Mexic” - este propunerea FilmBox Plus pentru seara de 18 ianuarie. ”Mexican Sunrise” este bazat pe o poveste adevărată. Cinci prieteni pleacă în Germania pentru petrecerea burlacilor. Nu toți vor supraviețui până dimineață. Distracția începe la ora 22:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII