JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Decembrie se sărbătorește cu filme bune

ROMANIA - WEBSITE - AGE OF INNOCENCE

Decembrie este luna în care toată familia se strânge în jurul bradului și a...televizorului. FilmBox a pregătit producții pentru toate gusturile.

Reese Witherspoon, Colin Firth și Alessandro Nivola sunt actorii principali dintr-o dramă sângeroasă, bazată pe întâmplări reale. Trei băieţi au fost ucişi cu sălbăticie în West Memphis, Arkansas, 1993. Îndemnaţi de durerea unui întreg oraş, poliţiştii au acţionat rapid şi au adus în faţa judecătorului trei adolescenţi “satanişti”.

Cu viaţa atârnându-i de-un fir de păr, investigatorul Ron Lax încearcă să afle adevărul. ”Devil's Knot” (”Trei crime”) este duminică seară, 2 decembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se luptă să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Acțiunea se desfășoară în Los Angeles-ul zilelor noastre, cu decoruri fascinante însoțite de momente muzicale de excepție. Povestea cucerește pentru că surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile de zi cu zi a doi tineri îndrăgostiți în încercarea lor de a-şi îndeplini visele. ”La La Land” este sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Nominalizat la Golden Globe pentru rolul din ”Concussion” (”Trauma”), Will Smith face un rol excepțional în acestă dramă biografică, difuzată sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. În Pittsburgh, un renumit patolog, dr Bennet Omalu, descoperă adevărul cu privire la traumatismele cerebrale ale jucătorilor de fotbal care suferă contuzii în timpul meciurilor.

Animație și aventură - este propunerea noastră pentru seara de 6 decembrie, pentru întreaga familie. ”Avengers Confidential: Black Widow & Punisher” este o producție japoneză și americană. Puteți urmări aventurile incredibile de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD.

Rămânem în același registru și vă vorbim despre Regele Regis, care veghează asupra tărâmului lui Lucis și comandă armatei sale să protejeze regatul de planurile imperiului Niflheim de a fura cristalul sacru. ”Kingsglaive - Final Fantasy XV” (”Spada regelui: Final Fantasy XV”) este pe 20 decembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD.

Iron Man vine și el la FilmBox Extra HD, pe 27 decembrie, de la ora 22:00. El este victima unei înscenări puse la cale de un terorist tehnologic și evadează pentru a-și reabilita reputația.

Aventura se mută apoi la FilmBox Plus. Cea mai frumoasă noapte din viața unei tinere adolescente se transformă într-un coșmar. ”Prom Night” (”Balul absolvenților”) este pe 14 decembrie, de la 00:35, la FilmBox Plus.

În a doua zi de Crăciun, FilmBox Plus a programat de la ora 22:00, o poveste despre societatea din New York din secolul al XIX-lea în care un tânăr avocat se îndrăgosteşte de o femeie despărţită de soţul ei, în timp ce el era logodit cu verişoara femeii. Un film de dragoste dramatic, cu Michelle Pfeiffer și Winona Ryder.

Un afro-american este angajat să găsească o femeie şi se trezeşte implicat într-un scandal politic criminal. Denzel Washington este cap de afiș în acest film difuzat pe 28 decembrie, la FilmBox Plus. ”Devil in a Blue Dress” (”Diavolul în rochie albastră”) începe la ora 22:00.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII