JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Doza ta de distracție în luna mai vine de la FilmBox

Missions-0000

Și în luna mai vă invităm să rămâneți pe canalele FilmBox, pentru filme și seriale de excepție. În fiecare duminică, de la ora 20:10, începând din 6 mai, la FilmBox Premium puteți urmări serialul ”Missions” (”Misiuni”), despre prima misiune pe Marte cu un echipaj uman. Echipa care are în componența sa un om de știință și o femeie psihiatru va avea însă o surpriză de proporții la aterizarea pe planeta roșie.

Medici-Masters-of-Florence-

Și tot la FilmBox Premium, în fiecare marți, de la ora 21:00, puteți călători în timp, prin intermediul serialului ”Medici: Masters of Florence” (”Medici: Conducătorii orașului Florența”) - o dramă politică de familie a cărei acțiune se petrece în Florența secolului 15.

Area-Q

”Area Q” (”Aria Q”) este propunerea pentru duminică, 6 mai, de la FilmBox, începând cu ora 22:00. Thomas Mathews, un jurnalist de investigație a cărui lume este întoarsă pe dos atunci când fiul său dispare, este trimis în Brazilia pentru a investiga confruntările ce au loc acolo.

Lucky-Luke

Tot într-o seară de duminică, FilmBox vă invită să urmăriți aventurile din filmul ”Lucky Luke” (”Norocosul Luke”), pe 13 mai, de la ora 22:00. Misiunea lui Lucky Luke este de a aduce legea și ordinea în orașul Daisy. Când află că Pat Poker, liderul opoziției, este omul care i-a ucis părinții, Luke este de acord să se dueleze cu acesta și, în mod accidental, îl omoară. Fiind un pacifist convins, Luke este șocat de ceea ce a făcut și se decide să renunțe complet la arme.

Adventures-of-Merlin-5

La FilmBox, în fiecare duminică, de la ora 17:00, aveți întâlnire cu tânărul Merlin, un personaj cu puteri magice într-un serial de familie plin de acțiune.

Le-Silence-de-lepervier-4

Alte două seriale debutează luna aceasta la FilmBox: ”Le Silence de l'epervier” ("Tăcearea uliului”) este în fiecare marți, de la ora 22:00, iar ”No Easy Days” (”Nicio zi nu e ușoară”) este în fiecare duminică, începând cu 27 mai, de la ora 22:00.
Și FilmBox Extra HD are surprize frumoase pentru luna mai. ”Acquitted” (”Exonerat”) este în fiecare duminică, începând cu 13 mai, de la ora 22:00. Iar sâmbăta, de la 10 seara, începând cu 19 mai, puteți urmări serialul ”Callboys” (”Escorte masculine”), o comedie europeană savuroasă.

Light-between-the-oceans

Pe 25 mai, tot la FilmBox Extra HD, de la ora 22:00 nu trebuie să ratați un film pentru suflet: ”The Light Between Oceans” (”Lumina dintre oceane”) este o dramă plină de dileme morale a unui cuplu care trăiește pe o insulă pustie din Australia. Viața lor liniștită se schimbă total în momentul în care salvează un bebeluș de pe o barcă aflată în derivă.


Așadar, nu rata în luna mai cele mai tari filme și seriale, pe canalele FilmBox!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII