JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

O primăvară plină de acțiune, la FilmBox

Callboys-7

Primăvară aduce filme unul și unul la FilmBox, așa că serile din martie sunt rezervate pentru cele mai bune producții.

La FilmBox Premium, din 6 martie, începe un nou serial. ”Callboys” (”Escorte masculine”) este o comedie belgiană care are în prim-plan patru gigolo și aventurile lor pline de umor. Nu ratați episoadele în fiecare marți, de la ora 21:00.

Pentru cei care vor să știe toate secretele legate de fabricarea lucrurilor care ne fac viața mai ușoară, seria ”Cum se fabrică” va fi cu siguranță fascinantă. În fiecare miercuri, de la 21:35, la FilmBox Family, începând din 7 martie.

Sisters-of-war

Sâmbătă, 10 martie, de la ora 22:00, la FilmBox Family este ”Sisters of War” (”Infirmiere de război”). Filmul australian ne duce înapoi în timp, la 1942, în perioada războiului. Inspirată dintr-un fapt real, producția prezintă două australience extraordinare, o asistentă a armatei și o călugăriță, a căror prietenie va rezista în ciuda evenimentelor incredibile prin care vor trece.

After-Im-Gone

Tot în martie, FilmBox Premium ne răsfață cu un film franțuzesc de excepție. ”After I’m Gone” (”După ce am plecat”) este o dramă emoționantă despre o mamă cu 4 copii care află că are un cancer incurabil și doar foarte puțin timp de trăit. Alexandra Lamy reușește un rol incredibil, așa că nu ratați această producție pe 14 martie, de la ora 21:00.  

King-Solomons-Mines

”King Solomon’s Mines” (”Minele Regelui Solomon”) vă va ține cu sufletul la gură. O legendă înspăimântătoare nu-l oprește pe Allan Quatermain, interpretat de Patrick Swayze, din încercarea de a-l găsi pe tatăl unei tinere, plecat în căutarea Minelor Regelui Solomon.

Jericho-1

Serialul ”Jericho” este luna aceasta la FilmBox Extra HD, în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, iar ”Acquitted” (”Exonerat”) este în fiecare vineri, de la ora 22:00, la FilmBox Plus.

Shack

Luna se încheie cu un film din 2017 - ”The Shack” (”Baraca”) este pe 29 martie, la FilmBox Extra HD, de la ora 22:00. De la producătorul filmului ”The Life of Pi” vine cea mai răscolitoare poveste. ”Baraca” este un film despre călătoria spre sine a unui bărbat devastat de durere.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII