JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Fără trac în fața camerelor de filmat, Nicole Kidman suferă însă de o fobie neobișnuită

Railway-man-Nicole-Kidman

O știm din Moulin Rouge!, Eyes Wide Shut și The Hours, iar luna aceasta ne întâlnim cu ea în „Omul feroviar” („The Railway Man”). Vorbim despre Nicole Kidman, una dintre actrițele de top de la Hollywood, pe care o cunoaștem nu numai pentru prestațiile sale în filme  renumite, ci și pentru căsniciile cu la fel de faimoșii Tom Cruise și Keith Urban. Și totuși, suntem siguri că există cel puțin câteva detalii pe care nu le cunoașteți despre vedetă, pe care vi le spunem noi, în rândurile de mai jos:
-    Nicole suferă de o fobie rar întâlnită, numită lepidopterofobie. Cu alte cuvinte, îi este foarte teamă de … fluturi:  „E ciudat, pentru că nu mi-e frică de şerpi sau păienjeni, dar sunt îngrozită de fluturi”, a declarat actrița.

-    În toate filmele în care a jucat, a refuzat  să folosească dubluri pentru scenele care implică nuditate.

-    Cel care a descoperit-o și a adus-o la Hollywood a fost chiar viitorul ei soț, Tom Cruise, pe când Nicole juca în primul ei rol important într-un film australian, „Dead Calm” .

-    În 1994 a devenit ambassador UNICEF.

-    Cât timp mama sa era bolnavă și purta lupta împotriva cancerului, Nicole Kidman și-a întreținut familia lucrând pe un post de maseuză.

-    Stângace de fel, vedeta a învățat singură să scrie cu mana dreaptă pentru prestația ei din „The Hours”, film care i-a adus și premiul Oscar, în 2003, pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

-    Este talentată nu numai la actorie, ci și la cântat. În Moulin Rouge!, Nicole a insistat să interpreteze singură toate piesele care îi reveneau personajului său. Nu e de mirare că fanii așteaptă un duet al ei cu soțul său, renumitul Keith Urban.

Luna aceasta, la FilmBox Premium, Nicole Kidman joacă într-o dramă impresionantă, alături de Colin Firth. Pregătiți floricele, așezați-vă confortabil în canapele și dați drumul televizorului pe canalul FilmBox Premium unde duminică, 17 septembrie, la ora 21:00, începe „Omul Feroviar”.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII