JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Noutățile lunii februarie, la canalele FilmBox

Head-in-the-clouds

Luna februarie aduce la canalele FilmBox producții cinematografice de succes, cu distribuții pe măsură. Charlize Theron, Penélope Cruz, Pierce Brosnan și Meg Ryan sunt numai câteva dintre vedetele cu care ne întâlnim în săptămânile următoare.

Charlize Theron și Penélope Cruzjoacă în producția „Cu capul în nori” („Head in the clouds”), o dramă romantică impresionantă a cărei acțiune are loc în Anglia, Franța și Spania anilor 1930. Frumoasele actrițe, ambele deținătoare ale unui premiu Oscar, le interpretează pe Mia și Gilda, două tinere care duc un stil de viață libertin și lipsit de griji. Când una dintre ele se decide, însă, să se alăture luptei împotriva fascismului, cele două prietene se îndepărtează, aparent pentru totdeauna. „Cu capul în nori” începe sâmbătă, 18.02, de la ora 22:50, pe FilmBox Premium. Și tot la FilmBox Premium, pe 3 februarie, de la ora 22:30, ne întâlnim cu Pierce Brosnan în comedia, producție europeană, „Adio, dar mai stau puțin” („A long way down”). Pelicula aduce împreună patru oameni care fac cunoștință în noaptea de Revelion, numai pentru a afla că prietenia adevărată este ajutorul de nădejde în fața necazurilor vieții.

Serious-Moonlight

Cu Meg Ryan și Jessica Alba ne întâlnim, în februarie, la FilmBox Extra HD. „Sechestrat din dragoste” („Serious moonlight”) este pelicula în care Meg Ryan interpretează rolul unei avocat de succes care află că soțul ei (Timothy Hutton) are o amantă și decide atunci să se răzbune. Cum? Îl sechestrează în propria lor casă, fără să realizeze că, între timp, niște musafiri nepoftiți riscă să îi dea planurile peste cap. Pelicula va fi difuzată vineri, 24.02, de la ora 21:50. Jessica Alba, a doua vedetă care ne vizitează la canalul FilmBox Extra HD, joacă în „Copiii spioni: tot timpul din lume” („Spy Kids: all the time in the world”), joi, 23.02, de la 18:05. Producția, care va fi cu siguranță pe placul celor mici, este povestea Marissei, un super spion care încearcă să se retragă, dar rău-făcătorul Custode al Timpului revine și amenință încă o dată să distrugă lumea.

Dacă vă plac filmele de aventură și sunteți fascinați de misterul privind dispariția dinozaurilor, atunci nu vreți să pierdeți recomandarea de la FilmBox Family, „Proiectul Dinozaur” („The Dinosaur Project”). Pelicula este povestea expediției în Congo a unui tată și a fiului său, urmați fiind de o echipă de filmare TV. Atunci când membrii acesteia dispar în mod misterios, cei doi protagoniști descoperă că de vină ar fi niste ființe extraordinare, despre care se credea că au dispărut acum mai bine de 65 de milioane de ani. Filmul începe luni, 27.02, de la ora 22:00.

Și, dacă pe FilmBox Family avem parte de acțiune și mister, FilmBox plus ne invită la comedia romantică „Un roman de iubire” („A novel romance”). Producția, care se vede sâmbătă, 12.02, de la ora 22:00, ne face cunoștință cu Nate Shepard, un scriitor cu o situație complicată ce descoperă adevărata dragoste într-o cantină din New York, atunci când o întâlnește pe Jenny. Cei doi vor ajunge colegi de cameră și, în ciuda numeroaselor diferențe, ei vor realiza ca și–au petrecut viața așteptându-se unul pe altul.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII