JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Anul nou începe cu multe surprize, la canalele FilmBox

End-Of-Watch

Prima lună a anului aduce, la canalele FilmBox, seriale în premieră și pelicule lăudate cu distribuții pe măsură.

La FilmBox Premium, pe 7 ianuarie, de la ora 22:40, vă propunem o producție cu Anna Kendrick, despre ce înseamnă, cu adevărat viața de polițist. „Ultima razie” („End of watch”) este o poveste tulburătoare despre familie, prietenie, dragoste, onoare și curaj prin ochii a doi tineri ofițeri care patrulează împreună cele mai periculoase străzi ale orașului. Ceea ce face acest film unul cu adevărat special este acțiunea care se desfășoară în întregime în fața unei camere video portabile, sub forma unor înregistrări din mașina de poliție. Tot pe FilmBox Premium, pe 8 ianuarie de la 21:00, ne întâlnim cu Jennifer Aniston în comedia „Fericire cu orice preț” („Cake”). Vedeta din „Friends” intră în pielea causticei și nostimei Claire Simmons, care devine fascinată de sinuciderea Ninei, o femeie din grupul ei de sprijin. În timp ce încearcă să descopere detaliile din spatele acestei morți neașteptate, Claire se îndrăgostește de soțul Ninei, iar povestea se complică. Dar surprizele nu se opresc aici, pentru că în fiecare marți, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, Benedict Cumberbatch și Martin Freeman recreează cea mai îndrăgită pereche de detectivi a tuturor timpurilor în „Sherlock”. Această producție BBC este una dintre cele mai de success ecranizări ale operei lui Sir Arthur Conan Doyle și a câștigat, până în prezent, nu mai puțin de 7 premii Emmy și 7 premii Bafta, împreună cu laudele criticilor din lumea întreagă care descriu serialul ca fiind unul de-a dreptul genial.

Sherlock s3 2 sign of three

Încă o producție BBC apreciată este și premiera „Mușchetarii” („The Musketeers”). Serialul, cotat cu un rating de 89% pe celebrul site rottentomatoes.com, este o nouă ecranizare a romanului lui Alexandre Dumas despre aventurile lui D′Artagnan, Porthos, Athos și Aramis. Premiera de la FilmBox Family ne oferă ocazia de a ne reîntâlni cu actorul de Oscar, Peter Capaldi, care îi dă viață Cardinalului Richelieu, o figură marcantă a istoriei care a condus din umbra Franța regelui Ludovic al XIII-lea. FilmBox Family va difuza, în fiecare duminică, de la ora 22:00, cele 10 episoade ale primului sezon, din cele 3 filmate până în prezent.

Musketeers-10

Tot cu seriale în premieră ne întâlnim și pe FilmBox și FilmBox Plus. „Cei care ucid” („Those who kill”) este o producție europeană în care o cunoaștem pe Katherine Ries, un detectiv tenace și ambițios care este pe urmele unui criminal în serie ce terorizează locuitorii din Copenhaga. Episoadele vor fi difuzate pe FilmBox, începând cu 6 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 22:00. Și tot de la ora 22:00, în fiecare sâmbătă, pe FilmBox Plus vă invităm să vedeți fascinantul serial de fantezie „Olympus”.Fiecare episod al acestei producții canadiene a anului 2015 este un amestec uluitor de grafică digitală și acțiune, urmărind călătoria inițiatică a lui Hero, în timp ce acesta se transformă dintr-un tânăr naiv, într-un lider nemilos care are de-a face cu zeii din Lumea de Dincolo.

Those-Who-Kill

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII